måndag 8 augusti 2022

#34 dagar kvar

Ikväll är jag jättetrött men imorgon är jag piggelin igen. 

Jag älskar ju verkligen måndagar så har kört på för full rulle idag. Idag, den 8 Augusti, firas lyckans dag fick jag veta. Vad gör mig lycklig? Vad gör dig lycklig? Vad är det ens att vara lycklig?

Två nyheter idag gjorde mig lite lycklig. The Ark kommer att spela på Stortorget under Karl-Oskar dagarna. Det är riktigt bra. Den andra nyheten som gjorde. Vi glad var att en katt räddades på soptippen när en uppmärksam person såg den stackaren hänga i en grävskopa som hanterar brännbart material. Att katten hamnat där från första början för mig så förbannad. Kan någon ha slängt en kattunge i soporna? vem är så grym? Och människor som skaffade hund under pandemin o nu plötsligt ”ah jag måste gå till jobbet och hunden kan inte vara ensam, det blev ju lite tokigt” ,nu vill de göra sig av med dem. Och folk som skaffar sommarkatt. Vad är det för fel på människor? 

Just det, vad gör mig lycklig? En middag med mina barn, vårens första talgoxe som sjunger, ett fullproppat skafferi, en kväll med mat o skratt med vänner, nytvättad bil och en blick o ett leende från min älskade. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar