söndag 12 augusti 2018

# 28 valpepp och sommartal

Vilken dag! Sossarna i Kronoberg hade valupptakt. Vilken dag! Föreläsningar, pepp och dörrknackning. En verkligt bra dag med  en massa energi. Hjältar i partiet gjorde dagen fin med en massa sossiga valaffischer. ;-)
Stefan Löfven höll sommartal idag. Han pratade bland annat om att socialdemokraterna aldrig kommer göra sig beroende av Sverigedemokraterna. Det samma gäller i Växjö, vi kommer aldrig att göra oss beroende av Sverigedemokraterna eller samarbeta med dem. Fick frågan häromdagen: Men om det är enda sättet för dig att bli kommunstyrelsens ordförande eller få en majoritet? Nej tack. jag kommer aldrig låta makt gå före värderingar. Vår människosyn och tankar på hur samhället ska formas skiljer sig så mycket från deras att det aldrig kommer att vara aktuellt. Då avstår vi hellre makten och hela härligheten! Däremot finns det andra partier jag kan tänka mig samarbeta med.
Stefan pratade också om att vi inte ska ha minutschema inom hemtjänsten - något som vi i Växjö driver. "Stoppa minutjakten!" Borgarna säger dock blankt nej.
Han håller också i att detta är en folkomröstning om välfärden och att vi ska utbilda fler poliser.
Jag hoppas att alla ser allt bra som händer i Sverige. Vi behöver minst fyra år till för att fortsätta det arbetet vi börjat. fyra veckor kvar.

Bild från valupptakten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar