måndag 10 augusti 2015

#67 Full fart igen

Nu var vi igång på riktigt. Haft presideberedning med utbildningsnämnden och gemensam beredning med presidiet för Arbete och Väfärd. Känns som om det kommer att bli en spännande och intensiv höst. Följde också upp ett gammalt ärende gällande ett avtal Tekniska nämnden skrev med ett reklamföretag för fyra år sedan. Jag var vice ordförande i TN då. Skrev en skrivelse till TN idag

"Under våren 2011 slöts ett avtal med JCDecaux om reklamfinansiering av papperskorgar, soffor och en toalett. Avtalet som är på 15 år säger att kommunen ska upplåta plats för 28 annonstavlor/ pelare/ljustavlor åt ovannämnda företag.
Vi socialdemokrater och vänsterpartiet reserverade oss mot beslutet dels för att det var svårt att räkna ut avtalets värde, dels för att det fanns alltför många oklarheter och att avtalet löper på alldeles för lång tid.
Den utlovade toaletten har under lång tid och vid många tillfällen varit ur bruk eller inte fungerat tillfredsställande. Därför är min fråga: Hur kompenseras Växjö kommun för att bolaget inte lever upp till avtalets villkor?"

Så här skrev radio kronoberg på sin hemsida: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6229322

Avtalet var dåligt från början. Och det blir ju inte bättre av att det som ska levereras inte levereras. 
Får se vad som händer. Hoppas vi får någon slags kompensation. 

Dagen avslutades med promenad i vackra Bokhultet o sittandes en stund i kvällssolen i mitt paradis. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar