onsdag 6 juni 2018

#95 nationaldag

Idag firar vi nationaldag 🇸🇪🇸🇪🇸🇪Sverige är ett av världens tryggaste länder att leva i ❤️Vi är i många avseenden lyckligt lottade som bor här. Det finns mycket att vara stolt över. Vårt land står upp för mänskliga rättigheter och mångfald.  Vi har ett välfärdssystem där alla får vård och utbildning oavsett storlek på plånbok.
Idag vajar den svenska flaggan över hela landet o vi firar nationaldagen på olika sätt. Var stolt över Sverige men kom också ihåg att inget ska tas för givet. I varje generation måste vi erövra demokratin, välfärdssystemet måste skyddas o yttrandefriheten värnas.

2 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Många tar demokratin och yttrandefriheten för given, liksom allemansrätten och strandskyddet och andra rättigheter, liksom vår välfärd. ALLT detta måste försvaras varje dag, hotet har ökat mot demokratin. Många i vårt samhälle är faktaresistenta, oavsett vilken fakta som framförs om andra världskrigets grymheter av fascister och nazister slår de i från sig detta.Människor förstår inte vilken agenda fascisterna verkligen har. Hatet kommer öka kraftigt i vårt samhälle, pressfriheten kommer att inskränkas, och detta är bara början. Lär av historien! Fascisterna når nästan 20% i opinionen, skrämmande. Vi kan vakna upp den 10:e september med en fascistregering. VAKNA NU!

      Radera