söndag 24 augusti 2014

#21 dagar kvar

Ikväll är det tre veckor kvar eller 21 dagar. Vid den här tiden om tre veckor börjar vi förmodligen ana vart det lutar. Spännande! 
Sverige behöver en annan politik för jobben och det behövs här och nu, säger precis Magdalena Andersson i SVT och kritiserar Anders Borg för att förstora kostnaderna för integrationen. Vi måste räkna in att invandrarna börjar arbeta och genererar skatteintäkter så småningom. Hon menar att han använder detta för att han inte har någon annan politik. 
Ja, debatterna är många nu och det pratas om miljoner hit o dit, vallöften och kritik av motståndaren, någon redovisar si och andra så... Orkar vi tre veckor till? Orkat väljarna tre veckor till? 
Jag orkar kampanja och prata politik. Får en massa energi av mina partikamrater och samtal med människor. Får också energi genom lite egentid då och då. Som jag har gjort idag till exempel, medan mina kamrater har kampanjat vid VIDA-arena och valstugan, de har knackat dörr och klistrat valaffischer... Vi orkar tre veckor till. Vi hjälps åt. Ända in i mål. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar